Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Егати долния носач за 84лв.

Comment

• Първоначално публикувано от Lyubcho_88 Покажи съобщение
      Видях тази обява
      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...29332451838199
      има снимана фактура от сменено цялото окачване по колата
      Ходил съм да я гледам, не става.
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Какво ѝ е?
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
        GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
          Какво ѝ е?
          Само като гледам от кой сервиз е поснал фактурата за неясен ремонт....просто заеби....та там могат да правят само ауспуси....

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Егати долния носач за 84лв.
          Ако искаш ще ти продам от същите за 64 лв....))...ама това е друга тема
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Ако искаш ще ти продам от същите за 64 лв....))...ама това е друга тема
            От пластмаса, а?

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
              Какво ѝ е?
              Не си спомням добре, но седалката и беше доста зле, мотора не излгеждаше чист. Кората и беше виснала и вкопана в чакъла там... а кой сменя окачване на кола новвнос? Само ако е имала някви удари или интервенции. На снимките не изглежда зле, но на живо не беше това, което очакваш да видиш. Ако не ти е далеч разходи се, иначе не виждам смисъл

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Не си спомням добре, но седалката и беше доста зле, мотора не излгеждаше чист. Кората и беше виснала и вкопана в чакъла там... а кой сменя окачване на кола новвнос? Само ако е имала някви удари или интервенции. На снимките не изглежда зле, но на живо не беше това, което очакваш да видиш. Ако не ти е далеч разходи се, иначе не виждам смисъл
                Честно казано на снимките изглежда доста добре, та се почудих какво толкова може да е... но ясно. Явно е поредния напудрен коптор.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Само като гледам от кой сервиз е поснал фактурата за неясен ремонт....просто заеби....та там могат да правят само ауспуси....
                  По принцип аз вече и за това не бих стъпил там. На 2 коли са ми монтирали ауспуси тяхно производсво (ремонти за по над 250-300лв на коли нисък клас) и при двете генерацията от долу се удряше в купето. За мен е адски неприятно. Ходих за рекламация, човека завари една шайба на куката да дистанцира тампона по надясно и спря да закача в пода на колата за около месец. После пак тракаше. Мърлящина!

Впечатли ме не друго, сервиза знам какво представлява, ами че джамбазин е правил ремонт и то на цяла предница на автомобил в ниския клас като себестойност и затова постнах линка на някой ако търси 156.
                  Дори да са менте частите все пак са нови и ще ги сменяте примерно след година, две.

ПС. Ще ходя да гледам една Шкода там и ако на някой му е интересно ще погледна и алфата. Не гарантирам колко ще е обективно мнението ми, понеже всеки има различни представи, но все пак може да е от помощ.
                  Last edited by Lyubcho_88; d.m.y г., 00:33.

Comment

• Абе пичоси, не ставайте смешни! Кой ще ти продаде за 3000 лв. кола без НИТО ЕДНА забележка? Аре стига вече!!!
                    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• То да е с някакви забележки да, ама когато е на доизживяване е лошо

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                        Абе пичоси, не ставайте смешни! Кой ще ти продаде за 3000 лв. кола без НИТО ЕДНА забележка? Аре стига вече!!!
                        Аз си продадох пунтото в перфектно състояние за 2к просто ми беше малко и с две врати, иначе на 3000 щеше още да си седи в обявите

Comment

• Аз пък съм склонен да вярвам, че има и такива коли. Просто се изисква доста търсене и обикаляне. Има коли за по 3000-4000лв на около 100к реални дори. Скоро гледах с познат една Е36ца 318 за 3500 на 120к км изглеждаше всичко по нея оригинално и да... беше без забележки.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                            Аз пък съм склонен да вярвам, че има и такива коли. Просто се изисква доста търсене и обикаляне. Има коли за по 3000-4000лв на около 100к реални дори. Скоро гледах с познат една Е36ца 318 за 3500 на 120к км изглеждаше всичко по нея оригинално и да... беше без забележки.
                            Намери ми такава Е-30....и ще те почерпим...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Здравейте колеги, търся си първа кола и съм се спрял на тази, някой може ли да ми каже дали я е гледал и става ли, и принципно дали 2.0 двигател и автоматична скоростна кутия са добри, благодаря предварително.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=39g0jm

Comment

• Баси, и вън и вътре е много красива, ноо тоя мотор и кутия... Не бих ги препоръчал на никого
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X